Malt & Mout

English Français Nederlands
Shopping Cart

Activity

Restobières

Restobières

Onze volgende proeverij omvat een echte culinaire reis. Immers nodigen wij jullie uit in het hartje van Brussel, in de Marollen, bij Restobières voor een echt festijn: typische belgische keuken (hier is alles huisbereid) en ambachtelijke bieren, in een authentiek kader (Restobières wordt niet voor niets “le Musée du temps qui passe” genoemd). Deze activiteit gaat door op vrijdag 7 oktober 2016 om 19u.

Samen met Alain Fayt, de baas van Restobières, hebben we volgend menu samengesteld:

Huisgemaakte kip-kap, tartaarsaus met bier

***

Lamsschenkels «à la flamande», met geuze Girardin en druiven

***

Dessert

Philippe Emmerechts, lid van de Orde van de Faro en docent Zythologie bij Syntra, zal de avond leiden en 2 bieren per gerecht selecteren.

We beperken de inschrijvingen tot 30 mensen. Wij nodigen jullie uit om jullie snel in te schrijven via onderstaand formulier. Er kan ook gekozen worden voor een vegetarisch menu (nog te bepalen).

Het is niet meer mogelijk om u voor deze activiteit in te schrijven.