Malt & Mout

English Français Nederlands
Shopping Cart

Nieuws (Facebook)

Video

Brassage spéciale chez No Science Brasserie ... waaile kunnen ni wachten om te proeven!


Enfant terrible: Eoghan Walsh, bierschrijver

Eén van onze leden. Volg zeker zijn blog Brussels Beer City. Un de nos membres. Suivez son blog Brussels Beer City. "Eoghan Walsh (31) groeide op in het Ierse Cork, werkt als communicatiemedewerker en woont in Koekelberg, samen met zijn Belgische vrouw en twee jonge dochters. Zijn grote passie is bier."


BXLBeerFest18 vrijwilligers - bénévoles - volunteers

BXLBeerFest zoekt vrijwilligers. BXLbeerfest cherche des bénévoles. "Inschrijvingsformulier vrijwilligers - Formulaire d'inscription bénévoles - Volunteers inscription Alvast bedankt voor uw interesse in en inzet voor ons festival. Hieronder vind je wat nuttige informatie. Iedere vrijwilliger krijgt per gewerkte shift; - vrije toegang tot de rest van het festival(z..."


Fermentations Meets Fermentation

ENG: Not only beer is fermented. Ever heard of “kimchi”? Or “umibushi”? Food which is also fermented. With the guidance of Yannick Schandené, co-owner of the shop ‘Fermenthings’ in Jette, we will receive an introduction in the world of fermented foods and we will pair this with some excellent beers. Yannick is a real multilinguist and speaks fluent English, French and Dutch. A tasting for beer and food lovers! REGISTRATION: http://maltandmout.be/en/activities/65 FR: Pas seulement la bière est fermentée. Connaisez-vous le "kimchi"? Ou le "umibushi"? De la nourriture qui est aussi fermentée. Avec Yannick Schandené, co-propriétaire du magasin 'Fermenthings' à Jette, on découvre le monde de la nourriture fermentée, qu'on va gouter avec quelques bières excellentes. Yannick parle plusieurs langues: français, anglais, néerlandais: pas de soucis. Une dégustation pour les amateurs de bière et nourriture! REGISTRATION: http://maltandmout.be/fr/activities/65 NL: Niet enkel bier wordt gefermenteerd. Ooit al van "kimchi" gehoord? Of "umibushi"? Voedingswaren die ook worden gefermenteerd. Met Yannick Schandené, mede-eigenaar van 'Fermenthings' in Jette, ontdekken we de wereld van gefermenteerd voedsel én pairen we hier enkele excellente bieren bij. Yannick is perfect meertalig: Engels, Frans noch Nederlands vormen een probleem. Een degustatie voor voedsel- en bierliefhebbers! INSCHRIJVING: http://maltandmout.be/nl/activities/65 Tot dan/A bientot/See you there!